chore: add a secondary confirmation dialog when the user delete the tool (#5634)
This commit is contained in:
parent
e1a72e0e2b
commit
89a7c70730
16 changed files with 60 additions and 4 deletions
|
|
@ -75,6 +75,8 @@ const translation = {
|
|||
privacyPolicyPlaceholder: 'Proszę wprowadzić politykę prywatności',
|
||||
customDisclaimer: 'Oświadczenie niestandardowe',
|
||||
customDisclaimerPlaceholder: 'Proszę wprowadzić oświadczenie niestandardowe',
|
||||
deleteToolConfirmTitle: 'Skasuj ten przyrząd?',
|
||||
deleteToolConfirmContent: 'Usunięcie narzędzia jest nieodwracalne. Użytkownicy nie będą mieli już dostępu do Twojego narzędzia.',
|
||||
},
|
||||
test: {
|
||||
title: 'Test',
|
||||
|
|
|
|||
Loading…
Add table
Add a link
Reference in a new issue