chore: add a secondary confirmation dialog when the user delete the tool (#5634)
This commit is contained in:
parent
e1a72e0e2b
commit
89a7c70730
16 changed files with 60 additions and 4 deletions
|
|
@ -71,6 +71,8 @@ const translation = {
|
|||
},
|
||||
privacyPolicy: 'Politica de Confidențialitate',
|
||||
privacyPolicyPlaceholder: 'Vă rugăm să introduceți politica de confidențialitate',
|
||||
deleteToolConfirmTitle: 'Ștergeți această unealtă?',
|
||||
deleteToolConfirmContent: ' Ștergerea uneltă este irreversibilă. Utilizatorii nu vor mai putea accesa uneltă dvs.',
|
||||
},
|
||||
test: {
|
||||
title: 'Testează',
|
||||
|
|
|
|||
Loading…
Add table
Add a link
Reference in a new issue